Πρώτο Trailer Απο Το "High Fidelity"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "High Fidelity", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του Stephen Frears, που κυκλοφόρησε το 2000 με πρωταγωνιστή τον John Cusack. Το πρώτο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική μεταφορά που διατηρεί το ύφος και το στόρυ, αλλά προσαρμόζει τους χαρακτήρες στην σημερινή (φαινομενικά) political correct τάση, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Sarah Kucserka ("Ugly Betty") και Veronica West ("Hart of Dixie"), που υπογράφουν και το σενάριο.

"Η ιστορία της σειράς εστιάζει στην Rob (Zoë Kravitz), την ιδιοκτήτρια ενός δισκάδικου σε μια γειτονιά του Crown Heights, στο Brooklyn. Σε μια γειτονιά που συνεχώς αλλάζει, η Rob κάνει μια ανασκόπηση των σχέσεων της μέσα απο την μουσική και την ποπ κουλτούρα, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τον ενα και μοναδικό ερωτά της."

Πρώτο Trailer Απο Το "High Fidelity"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο που στο φίλμ κατείχε ο John Cusack, βρίσκεται η Zoë Kravitz ("Mad Max: Fury Road") που υποδύεται την θηλυκή έκδοση του, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Da’Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy και Kingsley Ben-Adir.

Το τηλεοπτικό "High Fidelity" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=WpDx9msKh_Q&feature=emb_logo

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.