Πρώτο Teaser Απο Το "Hanna" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Hanna", την τηλεοπτική μεταφορά του κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης που κυκλοφόρησε το 2011, με σκηνοθέτη τον Joe Wright και πρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett. Το πρώτο teaser που έχει τον τίτλο "Baby Heist", εμφανίζει την νεογέννητη Hanna στο μαιευτήριο και λίγο αργότερα το άδειο κρεβάτι της, καθώς έχει πέσει θύμα απαγωγής απο τον πατέρα της, που θέλει να την προστατέψει απο την CIA, που φαίνεται να έχει ιδιαίτερα σχέδια για το special κορίτσι.

"Η Hanna δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Έφηβη πλέον, η Hanna είναι έτοιμη να εκτελέσει την αποστολή για την οποία προετοιμάζονταν όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς ξεκινά την αποστολή της για εκδίκηση, η Hanna αποφεύγει πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι' αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Hanna έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο σεναριογράφος του φίλμ David Farr ("The Night Manager"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Sarah Adina Smith ("Legion", "Room 104").

Οσον αφορά το casting, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Hanna βρίσκεται η 18χρονη Esme Creed-Miles ("Mister Lonely", "Dark River"). Η Mireille Enos ("The Killing") θα υποδυθεί την Marissa, μια ικανή και αδίστακτη πράκτορα που έχει ανέλθει στην ιεραρχία της CIA. Όμως, κάτω απο το ψύχραιμο παρουσιαστικό της, βρίσκεται ένα βαθιά θαμμένο μυστικό, που εξακολουθεί να την στοιχειώνει. Η επανεμφάνιση της Hanna και του πατέρα της Eric, απειλούν να εκθέσουν το παρελθόν που προσπαθεί να κρύψει.

Πρώτο Teaser Απο Το "Hanna" Του Amazon

Ο Joel Kinnaman ("The Killing", "Altered Carbon") θα υποδυθεί τον Erik, έναν σκληροτράχηλο και αδιαπραγμάτευτο στρατιώτη και μισθοφόρο που μεγάλωσε την κόρη του στα απομακρυσμένα δάση της βόρειας Πολωνίας, τα τελευταία 15 χρόνια. Απομονωμένος απο τον κόσμο που κάποτε γνώριζε, έχει εκπαιδεύσει τη Hanna σε κάθε μέθοδο επιβίωσης, με μοναδικό στόχο να την κρατήσει ζωντανή. Όμως η έφηβη κόρη του αρχίζει να αναζητά την ελευθερία, απο τον απομονωμένο παράδεισο που δημιούργησε ο ίδιος.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Rhianne Barreto, Khalid Abdalla, Kemaal Deen-Ellis, Benno Fürmann, Félicien Juttner, Phaldut Sharma, Sam C. Wilson.

Το "Hanna" θα διατεθεί μέσα απο το Amazon τον Μάρτιο.

Δείτε το teaser:

 

UPDATE
Το Amazon κυκλοφόρησε και εαν νέο teaser που δίνει μια πρώτη ματιά στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.