Πρώτο Teaser Απο Το "Fear the Walking Dead"

0

Κατά την διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της 5ης σαιζόν του "The Walking Dead", το AMC πρόβαλε και ένα σύντομο teaser απο το "Fear the Walking Dead", της νέας spinoff σειράς που θα προβληθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα σειρά θα εξελίσσεται στο Los Angeles και θα εστιάσει σε νέους χαρακτήρες και πλοκή. Το σενάριο της νέας σειράς έχει αναλάβει ο Dave Erickson ("Marco Polo"), ο οποίος θα είναι και ο showrunner, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκεται η ομάδα του "Walking Dead", που αποτελείται απο τους Robert Kirkman, Gale Anne Hurd και David Alpert.

Πρωταγωνιστές της νέας σειράς είναι οι Cliff Curtis ("Gang Related") στο ρόλο ενός χωρισμένου δασκάλου, η Kim Dickens ("Sons of Anarchy") που θα υποδυθεί μια σύμβουλο καθοδήγησης, και οι Frank Dillane ("Harry Potter and the Half-Blood Prince"), Alycia Debnam Carey ("Into the Storm"), Andrew Patrick Ralston.

Αν και το teaser είναι μόλις 15 δευτερόλεπτα, λίγο ή πολύ ξέρουμε τι να περιμένουμε, καθώς πολύ δύσκολα οι παραγωγοί θα ακολουθήσουν διαφορετική συνταγή απο αυτήν του χρυσοφόρου "The Walking Dead".

Η πρώτη σαιζόν του "Fear the Walking Dead", θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και θα αποτελείται απο έξι επεισόδια.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.