Πρώτο Teaser Απο Το "Fast & Furious Spy Racers"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Fast & Furious Spy Racers", την νέα animated τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming που είναι βασισμένη φυσικά στο κινηματογραφικό σύμπαν του "Fast & Furious". Αν και το πρώτο teaser είναι πολύ σύντομο, αυτό που μπορεί κανείς να διακρίνει, είναι πως η animated σειρά θυμίζει κάτι απο τις πρώτες ταινίες του κινηματογραφικό franchise, πρίν αυτό μεταλλαχθεί και μετατραπεί σε μια καρικατούρα ταινίας σούπερ ηρώων.

"Η ιστορία ακολουθεί τον έφηβο Tony Toretto, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του ξάδλεφου του Dom, καθώς αυτός και οι φίλοι του στρατολογούνται απο μια κυβερνητική υπηρεσία με σκοπό να διεισδύσουν μέσα σε ενα κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων με αυτοκίνητα. Μια διοργάνωση που λειτουργεί σαν βιτρίνα μιας σκοτεινής εγκληματικής οργάνωσης."

Στη θέση των showrunners της σειράς που υλοποίησε η Dreamworks Animation, βρίσκονται οι Tim Hedrick ("Voltron Legendary Defender") και Bret Haaland (All Hail King Julien), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Vin Diesel και Chris Morgan.

Το animated "Fast & Furious Spy Racers" θα διατεθεί απο το Netflix μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.