Πρώτο Teaser Απο Το "Devs"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και τις πρώτες εικόνες απο το "Devs", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Alex Garland. Αν και το πρώτο teaser της limited σειράς δεν αποκαλύπτει τίποτε, η ατμόσφαιρα του θυμίζει κάτι απο "Ex Machina", σε μια σειρά που αναμένεται πολύ "special".

"Η ιστορία ακολουθεί την Lily, μια νεαρή προγραμματίστρια που ερευνά την μυστική πτέρυγα ανάπτυξης του εργοδότη της, μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο San Francisco, που η ίδια θεωρεί ως υπεύθυνη για την εξαφάνιση του φίλου της."

Πρώτο Teaser Απο Το "Devs"

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Alex Garland ("Ex Machina", "Annihilation"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lily Chan βρίσκεται η Sonoya Mizuno ("Ex Machina", "Annihilation"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nick Offerman ("Fargo", "Parks and Recreation"), Jin Ha ("Jesus Christ Superstar Live"), Zach Grenier ("The Good Wife", "Deadwood"), Stephen McKinley Henderson ("Ladybird", "Fences"), Cailee Spaeny ("Pacific Rim: Uprising") και Alison Pill ("Snowpiercer", "The Newsroom").

Πρώτο Teaser Απο Το "Devs"

Το "Devs" που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.