Πρώτο Teaser Από Το "Clarice"

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το "Clarice", το τηλεοπτικό sequel του "Silence of the Lambs", που εξερευνά τον χαρακτήρα της Clarice Starling, που στην πρώτη κινηματογραφική ταινία ενσάρκωσε η Jodie Foster και στην δεύτερη η Julianne Moore. Το σύντομο teaser διαθέτει τον μουντό τόνο της κινηματογραφικής ταινίας, αλλά πέρα από αυτό δεν φανερώνει τίποτε άλλο και σίγουρα δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

"Η σειρά εξελίσσεται το 1993, αμέσως μετά τα γεγονότα του 'Silence of the Lambs' και ρίχνει φως στην ανείπωτη, προσωπική ιστορία της Clarice Starling, καθώς αυτή επιστρέφει στο πεδίο της δράσης. Ιδιοφυής και ευάλωτη, η γενναιότητα της Clarice της παρέχει ένα εσωτερικό φως που προσελκύει τέρατα και ψυχοπαθείς. Όμως, το πολύπλοκο ψυχολογικό προφίλ της, που προέρχεται από τα δύσκολα παιδικά χρόνια της, της δίνει την δύναμη να βρει την φωνή της στον ανδροκρατούμενο χώρο που εργάζεται, αλλά και να αποδράσει από τα οικογενειακά μυστικά, που την στοιχειώνουν όλα αυτά τα χρόνια."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Alex Kurtzman ("Fringe", "Star Trek: Discovery") και Jenny Lumet ("The Mummy", "Rachel Getting Married"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Στο ρόλο της Clarice Starling βρίσκεται η Rebecca Breeds ("Pretty Little Liars"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz, Erica Anderson, Jayne Atkinson, Lara Binamé, Marnee Carpenter, Matteo De Cola, Lucca De Oliveira, Shawn Doyle.

Το "Clarice" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου, μέσα από το CBS.

Δείτε το teaser-trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.