Πρώτο Teaser Απο Το "Black Monday" Του Showtime

0

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Black Monday", την κωμική σειρά των David Caspe και Jordan Cahan. Το πρώτο teaser μας ταξιδεύει πίσω στην Wall Street της δεκαετίας του 80', με ατμόσφαιρα και στύλ που θυμίζει απο το "The Wolf of Wall Street" του Martin Scorsese.

"Το Black Monday μας ταξιδεύει πίσω στις 19 Οκτωβρίου του 1987, την ημέρα που έμεινε στην ιστορία ως Black Monday, την χειρότερη μέρα στην ιστορία της Wall Street. Κανείς δεν γνωρίζει το ποιός την προκάλεσε, όλα αυτά μέχρι σήμερα. Η νέα σειρά καταγράφει την ιστορία μιας ομάδας περιθωριακών που τα έβαλαν με τους γαλοζοαίματους παίκτες της Wall Street και κατέληξαν να ρίξουν το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου, να καταστρέψουν μια λιμουζίνα Lamborghini, το πάρτυ του Don Henley και το γυάλινο ταβάνι."

Πρώτο Teaser Απο Το "Black Monday" Του Showtime

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι David Caspe και Jordan Cahan, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Seth Rogen και Evan Goldberg.

Πρωταγωνιστούν οι Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall, Paul Scheer, Yassir Lester, Michael James Scott, Eugene Cordero as Ronnie, Casey Wilson, Ken Marino και Kurt Braunohler.

Το "Black Monday" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο, στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.