Πρώτο Teaser Απο Το "Batwoman"

0

Το CW κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο τον πιλότο του "Batwoman", την νέα σειρά απο το τηλεοπτικό σύμπαν της DC, που ξεκίνησε στο δίκτυο CW με το "Arrow" και το "The Flash", εκεί όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο χαρακτήρας της Kate Kane/Batwoman (Ruby Rose). To teaser δεν αποκαλύπτει τίποτε σημαντικό απο την σειρά, που η αλήθεια είναι πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει το light ύφος της σαπουνόπερας που χαρακτηρίζει το "Arrow" και το "The Flash".

"Οπλισμένη με το πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη και μια έφεση να λέει τα πράγματα όπως είναι, η Kate Kane αιωρείται πάνω απο τους δρόμους της Gotham ως η Batwoman, μια δηλωμένη λεσβία και εξαιρετικά εκπαιδευμένη πολεμίστρια, που έχει σαν κύριο στόχο να καταστείλει την αναζωπύρωση της εγκληματικότητας, στην παρηκμάζουσα πόλη. Όμως μην την αποκαλείτε ακόμη ηρωίδα. Σε μια πόλη που ψάχνει απεγνωσμένα ενα σωτήρα, η Kate θα πρέπει να ξεπεράσει τους δικούς της δαίμονες, πρίν αποδεχθεί το κάλεσμα και τον ρόλο του συμβόλου της ελπίδας."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Caroline Dries ("The Vampire Diaries"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τον Greg Berlanti, τον άνθρωπο που έχει στήσει όλες τις σειρές της DC.

Το "Batwoman" που ακόμη δεν έχει πάρει το πράσινο φώς για σεζόν, αναμένεται (αν και εφόσον τα καταφέρει) να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.