Πρώτο Teaser Από Το "1899" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το "1899", την νέα τηλεοπτική σειρά των Jantje Friese και Baran bo Odar, τους δημιουργούς του πολύ επιτυχημένου "Dark".

Η φιλόδοξη σειρά ξεκίνησε τα γυρίσματα της πριν από μερικές μέρες στο Studio Babelsberg έξω από το Βερολίνο, σε ένα υπερσύγχρονο στούντιο εικονικής παραγωγής που χρησιμοποιεί το πρωτοποριακό LED-Volume, μια διαδικασία που δανείζεται την τεχνολογία από την παραγωγή των video games, για την δημιουργία εικονικών σετ και τοποθεσιών, δίνοντας την ευκαιρία στους δημιουργούς να προσθέτουν τα ειδικά εφέ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και όχι στο post production.

"Η σειρά ακολουθεί τις μυστηριώδεις συνθήκες γύρω από το ταξίδι ενός πλοίου μεταναστών από την Ευρώπη στην Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες, όλοι με διαφορετικό υπόβαθρο και υπηκοότητες, ενώνονται από την ελπίδα και το όνειρο για έναν νέο, καλύτερο αιώνα με το μέλλον τους στο εξωτερικό. Όταν ανακαλύπτουν ένα δεύτερο πλοίο που είχε εξαφανιστεί πριν από μήνες, το ταξίδι τους παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Αυτό που θα βρουν πάνω στο άλλο πλοίο, θα μετατρέψει το πέρασμα τους στη νέα χώρα σε έναν εφιαλτικό γρίφο, όπου θα πρέπει να ενώσουν το παρελθόν των επιβατών μέσα από έναν ιστό μυστικών."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jantje Friese και Baran bo Odar ("Dark", "Who Am I"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών.

Πρώτο Teaser Από Το "1899" Του Netflix

Όσον αφορά την πλοκή της νέας σειράς και αν αυτή θα μοιάζει με το "Dark", οι δημιουργοί δήλωσαν:

"Δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε, είναι κάτι που δεν το θέλουμε καθόλου. Αυτή η νέα σειρά θα αποτελέσει ένα διασκεδαστικό παζλ για τους θεατές. Όλοι οι επιβάτες του πλοίου ταξιδεύουν με μυστικά που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν."

Το διεθνές cast αποτελείται από τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Anton Lesser, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet και Alexandre Willaume.

Η πρώτη σεζόν του "1899" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί από το Netflix μέσα στο 2022.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.