Πρώτο Teaser Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο την τρίτη σεζόν του "Westworld", την μεταφορά στην μικρή οθόνη του βιβλίου του Michael Crichton ("Jurassic Park"). Το πρώτο teaser φανερώνει μια εντελώς διαφορετική σειρά, καθώς η ιστορία εξελίσσεται πλέον έξω απο το θεματικό πάρκο, ενώ στο επίκεντρο του teaser-trailer που δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτε απο την πλοκή, βρίσκεται ενας νέος χαρακτήρας που υποδύεται ο Aaron Paul ("Breaking Bad").

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Nolan ("Person of Interest"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy ("Pushing Daisies"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams & Bryan Burk.

Πρώτο Teaser Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Evan Rachel Wood ("True Blood"), Jeffrey Wright ("Boardwalk Empire"), Tessa Thompson, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Lena Waithe ("Master of None") και Vincent Cassel ("Black Swan").

Αν και η sci-fi σειρά έχει κατά καιρούς κουράσει με την προβληματική εξιστόρηση, το επίπεδο παραγωγής της είναι μοναδικό και αν η τρίτη σεζόν διαθέτει μια αφήγηση με καλύτερο ρυθμό, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο.

Η τρίτη σεζόν του "Westworld" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020, στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.