Πρώτο Teaser Απο Την Τηλεοπτική Σειρά "Quarry"

0

Το Cinemax κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Quarry", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στις νουβέλες του Max Allan Collins ("Road to Perdition").

"Η ιστορία εστιάζει στον Mac Conway (Logan Marshall-Green), έναν πεζοναύτη που επιστρέφει στο Memphis απο το Vietnam το 1972, και βλέπει την οικογένεια του να τον αποφεύγει και την κοινωνία να τον έχει δαιμονοποιήσει. Καθώς πασχίζει να συνέλθει απο τις εμπειρίες του στον πόλεμο, ο Conway εισέρχεται σε ένα δίκτυο φόνων και διαφθοράς που εκτείνεται κατά μήκος του Ποταμού Mississippi."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Graham Gordy και Michael D. Fuller ("Rectify"), ενώ στη θέση του σκηνοθέτη και παραγωγού θα βρεθεί ο Greg Yaitanes ("Lost", "House").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Logan Marshall-Green ("Prometheus"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jodi Balfour, Peter Mullan, Nikki Amuka-Bird, Damon Herriman, Jamie Hector, Edoardo Ballerini και Skipp Sudduth.

Σε μια εποχή όπου τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα κάνουν πολύ μεγάλες επενδύσεις σε original προγράμματα, το Cinemax μετά το "Banshee" και το "The Knick", επανέρχεται με μια νέα δραματική σειρά που φιλοδοξεί σε αντίστοχη επιτυχία.

Η πρώτη σαιζόν του "Quarry" θα αποτελείται απο 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016, στο Cinemax.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.