Πρώτο Teaser Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Hanna"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από την δεύτερη σεζόν του "Hanna", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης που κυκλοφόρησε το 2011. Το πρώτο σύντομο teaser δεν φανερώνει πολλά από την πλοκή της δεύτερης σεζόν και λειτουργεί περισσότερο σαν μέσο παρουσίασης του νέου επικεφαλής της UTRAX, που θα υποδυθεί ο Dermot Mulroney.

"Ύστερα απο την μεγάλη ανακάλυψη που έκανε στο τέλος της πρώτης σεζόν, η Hanna πλέον γνωρίζει πως δεν είναι η μοναδική νέα γυναίκα με εντυπωσιακά ταλέντα. Το πρόγραμμα Utrax έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα εφήβων με υψηλή εκπαίδευση των οποίων η εξέλιξη πρόκειται να φτάσει στην θανάσιμη δεύτερη φάση."

Το σενάριο της δεύτερης σεζόν έχει γράψει ο σεναριογράφος του ομώνυμου φίλμ του 2011 David Farr ("The Night Manager"), μαζί με τους Paul Waters, Laura Lomas, Nina Segal και Charlotte Hamblin.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει η Esme Creed-Miles ("Mister Lonely", "Dark River"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mireille Enos ("The Killing"), Yasmin Monet Prince ("Nocturnal"), Anthony Welsh ("Black Mirror"), Cherelle Skeete ("Ordinary Lies"), Severine Howell-Meri ("Casualty") και ο Dermot Mulroney ("Homecoming").

Η δεύτερη σεζόν του "Hanna" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime στις 3 Ιουλίου.

Δείτε το teaser:

 

Πρώτο Teaser Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Hanna"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.