Πρώτο Teaser Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Dark"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο την δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Dark". Ύστερα απο μια πρώτη σεζόν που απέσπασε μόνο κολακευτικά σχόλια, η γερμανόφωνη σειρά του Netflix που έχει αποκτήσει ευρύ κοινό, επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν που αναμένεται εξίσου αξιόλογη.

"21 Ιουνίου 2019. Ο Jonas βρίσκεται παγιδευμένος στο μέλλον και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο 2020. Την ίδια ώρα, οι φίλοι του Martha, Magnus και Franziska, προσπαθούν να αποκαλύψουν το πως ο Bartosz είναι μπλεγμένος στα μυστηριώδη γεγονότα που εξελίσσονται στην μικρή πόλη του Winden. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εισέρχονται μέσα στα γεγονότα που ενορχηστρώνει μια περίεργη φιγούρα, που φαίνεται να ελέγχει οτιδήποτε συνδέεται μέσα απο διαφορετικές χρονικές ζώνες."

Πρώτο Teaser Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Dark"

Δημιουργοί της σειράς είναι η Jantje Friese ("Who Am I") και ο Baran bo Odar ("Who Am I", "Sleepless"), ο οποίος βρίσκεται και στην σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν οι Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman, Mark Waschke, Karoline Eichhorn, Stephan Kampwirth, Anne Ratte-Polle, Andreas Pietschmann, Lisa Vicari, Angela Winkler, Michael Mendl.

Η δεύτερη σεζόν του "Dark" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 21 Ιουνίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.