Πρώτο Teaser Από Την 5η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από την πέμπτη και τελευταία σεζόν του "La Casa De Papel". Η πέμπτη σεζόν που αποτελείται από δέκα επεισόδια, είναι χωρισμένη σε δυο τόμους, με τον πρώτο να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και τον δεύτερο να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο.

"Η συμμορία είναι αποκλεισμένη μέσα στην Τράπεζα της Ισπανίας για περισσότερες από 100 ώρες. Κατάφεραν να σώσουν την Lisbon, αλλά η πιο σκοτεινή στιγμή τους πλησιάζει, έχοντας χάσει έναν από τους δικούς τους. Ο Καθηγητής έχει συλληφθεί από την Sierra και για πρώτη φορά δεν διαθέτει σχέδιο απόδρασης. Και εκεί όπου τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας νέος εχθρός εμφανίζεται, που είναι πιο ισχυρός από κάθε άλλον που έχουν αντιμετωπίσει, ο στρατός. Το τέλος της πιο σπουδαίας ληστείας της ιστορίας πλησιάζει και αυτό που ξεκίνησε σαν ληστεία θα μετατραπεί σε πόλεμο."

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Álex Pina:

"Όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε την πέμπτη σεζόν, μέσα στην πανδημία, νιώσαμε πως έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο φινάλε με τα δέκα επεισόδια και χρησιμοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο μέσο για να δημιουργήσουμε την αίσθηση της ολοκλήρωσης στον πρώτο τόμο. Αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε ένα εξαιρετικά επιθετικό είδος, βάζοντας την συμμορία στα σχοινιά. Στον δεύτερο τόμο, εστιάζουμε περισσότερο στην συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων. Είναι ένα ταξίδι στο συναισθηματικό τους χάρτη, που μας συνδέει απευθείας με την αναχώρηση τους."

Πρωταγωνιστούν οι Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Alba Flores, Najwa Nimri, Luka Peros, Fernando Cayo, Hovik Keuchkerian, Rodrigo De la Serna.

Ο πρώτος τόμος της πέμπτης σεζόν του "La Casa De Papel" θα διατεθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ ο δεύτερος θα διατεθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.