Πρώτο Teaser Απο Την 3η Σαιζόν Του "The Following"

0

Το FOX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Following".

"Η τρίτη σαιζόν εξελίσσεται ένα χρόνο μετά το τέλος τηε δεύτερης και βρίσκει όλους τους χαρακτήρες σε διαφορετική κατάσταση. Ο Ryan Hardy (Kevin Bacon) βρίσκεται σε μια ερωτική σχέση με μια γιατρό της εντατικής, ενώ ο Mike (Shawn Ashmore) βρίσκεται σε ένα πιο σκοτεινό μέρος, καθώς είναι έτοιμος να καταδιώξει τον Mark, τον μοναδικό επιζών απο τα δίδυμα αδέλφια που σκότωσαν τον πατέρα του. Αν και ο Joe Caroll είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας, σύντομα όλοι θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει μεγαλύτερο κακό απο αυτόν..."

Με νέoυς showrunners τους σεναριογράφους Brett Mahoney και Alexi Hawley, καθώς ο δημιουργός της σειράς Kevin Williamson («Scream», «The Vampire Diaries») αποχώρησε για να ασχοληθεί με την καινούργια σειρά "Stalker", η τρίτη σαιζόν αναμένεται αρκετά διαφορετική και εμείς ελπίζουμε να έχει και πιο προσεγμένο σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Jessica Stroup, Zuleikha Robinson, Hunter Parrish, Ruth Kearney, Valerie Cruz, Sam Underwood.

Η τρίτη σαιζόν του "The Following" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.