Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σεζόν Του "The Punisher"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σεζόν του "The Punisher". Το πρώτο teaser παρουσιάζει τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να βάζει φωτιά στη Προεδρική Χάρη, κάτι που σημαίνει οτι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά, που ξέρει να κάνει καλύτερα απο τον καθένα.

"Ο Frank Castle βρίσκεται κυνηγημένος ύστερα απο την δολοφονία της οικογένειας του και μετατρέπεται σε εκδικητή με το όνομα 'ο Τιμωρός', με στόχο να πολεμήσει το έγκλημα με κάθε τρόπο και με τους δικούς του κανόνες."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Lightfoot ("Hannibal"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb, Joe Quesada και Drew Goddard.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Jon Bernthal ("Daredevil", "The Walking Dead"), Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore και Deborah Ann Woll ("Daredevil"), ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Josh Stewart ("Criminal Minds"), Floriana Lima ("Supergirl"), Giorgia Whigham ("Scream: The TV Series"), Corbin Bernsen ("Hap and Leonard"), Teri Reeves ("Once Upon a Time") και Annette O'Toole ("Halt and Catch Fire").

Με δεδομένο οτι και αυτή η σειρά πρόκειται να ακυρωθεί απο το Netflix, η δεύτερη σεζόν του "The Punisher" αναμένεται σαν ενας εντυπωσιακός επίλογος της ιστορίας του Frank Castle.

Η δεύτερη σεζόν του "The Punisher" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο (πιθανότατα στις 18).

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.