Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "The Strain"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο FX, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Strain". Η σειρά που βασίζεται στην τριλογία βιβλίων των Guillermo del Toro και Chuck Hogan, θα επιστρέψει το καλοκαίρι ύστερα απο μια πρώτη σαιζόν που αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενόμενου.

"Το "The Strain" είναι ένα υψηλού επιπέδου θρίλερ που αφηγείται την ιστορία του επιδημιολόγου Ephraim Goodweather (Corey Stoll) και επικεφαλή του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων της Νέας Υόρκης. Αυτός και η ομάδα του καλούνται να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα ιού, ο οποίος έχει σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα ένα αρχαίο στέλεχος του βαμπιρισμού. Καθώς η επιδημία εξαπλώνεται, ο Ephraim, η ομάδα του και μια σύμπραξη κατοίκων της πόλης, ρίχνονται στο πόλεμο για την σωτηρία της ανθρωπότητας."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Guillermo del Toro & Chuck Hogan, ενώ στη θέση του showrunner και παραγωγού βρίσκεται ο Carlton Cuse ("Lost").

Πρωταγωνιστούν οι Corey Stoll, Natalie Brown, Kevin Durand, Mia Maestro, Leslie Hope, Robert Maillet, Miguel Gomez, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel.

Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.