Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "Mr. Robot"

0

Το δίκτυο USA κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν του "Mr. Robot", την δραματική σειρά του Sam Esmail που αποτέλεσε μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σαιζόν. Το πρώτο teaser φανερώνει τις άγριες διαθέσεις του Elliot για την συνέχεια, καθώς μας παροτρύνει λέγοντας: "μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, επιλέξτε το μέλλον μας και δεν υπάρχει τίποτε που να μπορούν να κάνουν για να μας σταματήσουν".

"Η σειρά εστιάζει στον Elliot (Rami Malek), ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους "χακάρει". Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Sam Esmail ("Comet"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Steve Golin ("True Detective") και Chad Hamilton.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του προβληματικού, αντικοινωνικού αλλά καλοπροαίρετου hacker Elliot Alderson, βρίσκεται ο εξαιρετικός Rami Malek, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Michael Gill, Martin Wallström, Jeremy Holm, Samrat Chakrabarti και Maurizio Ferrigno.

Η δεύτερη σαιζόν του "Mr. Robot" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.