Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "Manhattan"

0

Το WGN America κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν "Manhattan", της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του Sam Shaw.

"Η σειρά ακολουθεί τις περίπλοκες ζωές των κατοίκων του Los Alamos στο New Mexico, καθώς αγωνίζονται να πυροδοτήσουν την πρώτη πυρηνική βόμβα της ιστορίας. Κλειδωμένοι στην πιο κρυφή πόλη του κόσμου, οι επιστήμονες και οι οικογένειες τους έχουν παραδώσει τις ελευθερίες τους, έχουν θέσει σε κίνδυνο τους γάμους τους και έχουν θυσιάσει ακόμα και την λογική τους για να τερματίσουν έναν αιματοβαμμένο πόλεμο και να εισέλθουν σε έναν καινούργιο. Ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται στον ατομικό ορίζοντα, ενώ την ίδια ώρα ξένοι κατάσκοποι και ένα κλίμα παράνοιας απειλεί να καταστρέψει το εγχείρημα απο μέσα."

Δημιουργός της σειρά είναι ο Sam Shaw ("Masters of Sex"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Thomas Schlamme («The West Wing»), που εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Ashley Zuckerman, Katja Herbers, Rachel Brosnahan, Harry Lloyd και Daniel Stern.

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σαιζόν (διαβάστε την κριτική μας), η σειρά-έκπληξη του WGN America θα επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο το φθινόπωρο.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.