Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "Black Sails"

0

Το Starz κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν του "Black Sails", της τηλεοπτικής σειράς που ουσιαστικά αποτελεί το prequel της κλασσικής νουβέλας "Treasure Island", του Louis Stevenson.

"Ο Καπετάνιος Flint, ο πιο διαβόητος πειρατής της εποχής του, στρατολογεί για το πλήρωμα του τον ετοιμόλογο νεαρό John Silver. Απειλούμενοι με την εξαφάνιση, πολεμούν για την διάσωση του New Providence Island, του πιο διαβόητου εγκληματικού παράδεισου της εποχής, μια περιοχή γεμάτη πειρατές, πόρνες, κλέφτες και τυχοδιώκτες, ένα μέρος που διακατέχεται απο τις ανοιχτόμυαλες ιδέες και την ωμότητα."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert Levine ("Human Target") και Jonathan E. Steinberg ("Jericho"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Bay ("Transformers").

Πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Sean Cameron Michael, Jannes Eiselen, Tom Hopper, Louise Barnes, Langley Kirkwood, Mark Elderkin, Jeremy Crutchley.

Αν και η πρώτη σαιζόν ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς, πρός το τέλος η σειρά βρήκε το ρυθμό της και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κάτι που οδήγησε στην ανανέωση της για δυο ακόμη χρόνια.

Η δεύτερη σαιζόν του "Black Sails" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.