Πρώτο Teaser Απο Το "The Innocents" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "The Innocents", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming. Το πρώτο teaser λειτουργεί περισσότερο σαν μια παρουσίαση των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων και δεν αποκαλύπτει τίποτε σχετικά με την πλοκή της σειράς, που μοιάζει σαν ένα μεταφυσικό ρομαντικό δράμα.

"Όταν οι έφηβοι Χάρι και Τζουν φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, ξεκινά ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα."

Η σειρά "The Innocents" ["Οι Αθώοι"], αποτελεί παραγωγή της βρετανικής εταιρείας New Pictures, με επικεφαλής τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Hania Elkington, και τον Simon Duric. Ο Κρίς Κρουσέρ έχει ρόλο παραγωγού, ενώ ο Φάρρεν Μπλάκμπουρν είναι ο executive producer της σειράς (μαζί με τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς) και σκηνοθέτης 6 επεισοδίων, από τα 8 συνολικά.

Πρώτο Teaser Απο Το "The Innocents" Του Netflix

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Sorcha Groundsell (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της June, ο Percelle Ascott ("Wizard vs. Aliens", "The Weekend Movie") στο ρόλο του Harry και ο Guy Pearce ("Los Angeles Confidential", "Memento") στο ρόλο του Halvorson.

Το "The Innocents" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix μέσα στο 2018.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=Qb2_46mWCBo&feature=youtu.be

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.