Πρώτο Teaser Απο Το "The Deuce" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "The Deuce", την νέα δραματική τηλεοπτική σειρά του David Simon. Το πρώτο teaser φανερώνει ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής, ενώ δίνει και μια πρώτη γεύση απο τον τόνο της σειράς που αναμένεται hardcore.

"Η σειρά καταγράφει την νομιμοποίηση και την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό στην Νέα Υόρκη του 70' και παρουσιάζει τον σκληρό και παρακμιακό κόσμο του Manhattan, μέχρι την εμφάνιση του ιού HIV, την βία απο την επιδημία της κοκαϊνης και την ανανεωμένη αγορά του real estate που έδωσε τέλος στην άσεμνη αναταραχή."

Δημιουργός της σειράς είναι ο David Simon ("The Wire", "Treme"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον George Pelecanos ("The Wire"). Την σκηνοθεσία των επεισοδίων της σειράς έχουν αναλάβει οι Michelle MacLaren ("Breaking Bad"), Uta Briesewitz ("Orange Is the New Black "), Roxann Dawson ("House of Cards"), Ernest R. Dickerson ("The Walking Dead"), Alex Hall ("Treme") και James Franco.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται ο James Franco ("127 Hours"), ο οποίος υποδύεται τα δίδυμα αδέλφια Vincent και Frankie Martino, δυο κεντρικούς παίκτες στον υπόκοσμο της Times Square και η Maggie Gyllenhaal ("The Dark Knight"), η οποία υποδύεται την Candy, μια πόρνη της Times Square με επιχειρηματικές βλέψεις, που σύντομα θα εισέλθει στην ανερχόμενη βιομηχανία του πορνό.

Πρώτο Teaser Απο Το "The Deuce" Του HBO

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Emily Meade, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard Jr., Dominique Fishback, Zoe Kazan, Emily Meade, Gbenga Akinnagbe, Emmanuel Akoto, Chris Bauer, Chris Coy .

Υστερα απο το "Vinyl" και το "The Get Down", έτσι και το "The Deuce" εξελίσσεται στην ιδιαίτερα "τρελή" δεκαετία του 70, με την νέα σειρά του HBO να φιλοδοξεί σε μια καλύτερη πορεία, καθώς και οι δυο προαναφερθείσες παραγωγές είχαν άδοξο τέλος.

Η σειρά που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο HBO.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.