Πρώτο Teaser Απο Το "Seven Seconds" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Seven Seconds", μια νέα τηλεοπτική ανθολογία που έχει τον χαρακτήρα του αστυνομικού θρίλερ.

"Μέσα σε μια στιγμή, η ζωή του Brenton Butler και της οικογένειας του αλλάζει για πάντα. Οταν ένας λευκός αστυνομικός χτυπά κατά λάθος και τραυματίζει πολύ σοβαρά ένα μαύρο έφηβο, μια βοριανατολική πόλη εκρήγνυται με φυλετικές εντάσεις, μια προσπάθεια συγκάλυψης και τις συνέπειες της και την δίκη του αιώνα."

Δημιουργός της σειράς είναι η Veena Sud ("The Killing"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Evangeline Ordaz, Rhett Rossi και Francesca Sloane.

Πρωταγωνιστούν οι Regina King ("The Leftovers|), Clare-Hope Ashitey ("Children of Men"),Beau Knapp ("Sand Castle"), Michael Mosely ("Ozark"), Zackary Momoh ("United Kingdom"), Raul Castillo ("Special Correspondents"), Russell Hornsby και David Lyons ("Safe Haven").

Η σειρά με το υψηλό προφίλ και την εξαιρετικά επίκαιρη θεματολογία θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Teaser Απο Το «Seven Seconds» Του Netflix | https://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/proto-teaser-apo-seven-seconds-tou-netflix.html

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.