Πρώτο Teaser Απο Το "Krypton" Του Syfy

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Krypton", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς απο το σύμπαν της DC Comics, που ουσιαστικά αποτελεί το prequel της ιστορίας του "Superman". Η νέα σειρά είναι βασισμένη στην ιστορία που έγραψε ο David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy") για το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας "Man of Steel".

"Πολλά χρόνια πρίν απο τον θρύλο του Superman που γνωρίζουμε, ο Οίκος των EL ατιμώθηκε και περιθωριοποιήθηκε. Αυτή η σειρά ακολουθεί τον παππού του Man Of Steel, καθώς φέρνει την ελπίδα και την ισότητα στον Krypton, μετατρέποντας ένα πλανήτη που μέχρι εκεί την στιγμή βρίσκονταν στο χάος, σε ένα μέρος τόσο αξιόλογο που έφερε στη ζωή τον μεγαλύτερο Σούπερ Ήρωα που γνωρίσαμε ποτέ."

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου του "Krypton", που αρχικά είχε γράψει ο Ian Goldberg ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Once Upon a Time"), αναθεωρήθηκε απο τον David S. Goyer και τον Damian Kindler ("Sleepy Hollow"), που θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Colm McCarthy ("Peaky Blinders", "The Tudors"), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψουν οι David S. Goyer και Damian Kindler.

Πρωταγωνιστούν οι Georgina Campbell ("Broadchurch"), Ian McElhinney ("Game of Thrones"), Elliot Cowan ("Da Vinci's Demons"), Cameron Cuffe ("Florence Foster Jenkins"), Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Ann Ogbomo, Phill Langhorne.

Το "Krypton" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, στο Syfy.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.