Πρώτο Promo Απο Την 3η Σαιζόν Του "Bates Motel"

0

Το A&E κυκλοφόρησε το πρώτο promo απο την τρίτη σαιζόν του "Bates Motel", ενα promo φόρο τιμής στις ταινίες του "Psycho", και τις κλασσικές σκηνές όπου ο Norman Bates παρακολουθεί τα ανυποψίαστα θύματα του μέσα απο μια τρύπα στο τοίχο.

"Ο Norman είναι στοιχειωμένος απο ένα τραγικό γεγονός του παρελθόντος του. Η Norma προσπαθεί να τον αποτρέψει απο το να κάνει ένα τραγικό λάθος. Ο Romero και ο Dylan βρίσκουν ένα τρόπο που φέρει ένα τέλος στο πόλεμο των ναρκωτικών. Η Emma παίρνει μια απόφαση για το μέλλον της στο Bates Motel."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο executive producer του "Lost", Carlton Cuse και ο Kerry Ehrin ("Friday Night Lights").

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Nicola Peltz, Olivia Cooke, Nestor Carbonell, ενώ το νέο πρόσωπο της τρίτης σαιζόν θα είναι η ελληνικής καταγωγής Tracy Spiridakos ("Revolution").

Καλογραμμένο και με πολύ καλές ερμηνείες, το "Bates Motel" αν και prequel, αποτελεί μια πολύ αξιόλογη μεταφορά κινηματογραφικής ταινίας στην τηλεόραση.

Η τρίτη σαιζόν του "Bates Motel", θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαϊου, στο A&E.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.