Πρώτο Promo Απο Την 2η Σαιζόν Του "Wayward Pines"

0

Το Fox κυκλοφόρησε το πρώτο promo απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Wayward Pines". Το promo περιλαμβάνει αρκετά πλάνα απο την δεύτερη σαιζόν αλλά και συνεντεύξεις των παραγωγών και των νέων πρωταγωνιστών Jason Patric και Djimon Hounsou.

"Η δεύτερη σαιζόν θα συνεχίσει απο εκεί που τελείωσε η πρώτη, με τους κατοίκους του Wayward Pines να μάχονται ενάντια στον αυστηρό ζυγό της First Generation. Ο Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), είναι ένας νέος κάτοικος του Wayward Pines που ξυπνά απο την τεχνητή ύπνωση και βρίσκει τον εαυτό στη μέση αυτής της επανάστασης, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι το Wayward Pines και να βοηθήσει στην διαφύλαξη της ανθρώπινης φυλής."

Στην παραγωγή της δεύτερης σαιζόν επιστρέφει ο M. Night Shyamalan, κάτι που δεν ισχύει και για τον δημιουργό της μεταφοράς Chad Hodge, που επέλεξε να μην επιστρέψει λόγω φόρτου εργασίας. Χρέη showrunner για την δεύτερη σαιζόν θα εκτελέσει ο Mark Friedman ("Believe", "The Forgotten").

Πρωταγωνιστούν οι Jason Patric ("The Lost Boys", "Sleepers"), Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Carla Gugino ("Sin City"), Terrence Howard ("Empire"), Hope Davis, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Tim Griffin, Charlie Tahan, Tom Stevens και Melissa Leo.

Η δεύτερη σαιζόν του "Wayward Pines" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαϊου στο Fox.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.