Πρώτο Promo Απο Το Τηλεοπτικό "Taken"

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο προμο απο το "Taken", την τηλεοπτική μεταφορά του κινηματογραφικού franchise δράσης που ολοκληρώθηκε ύστερα απο τρία φίλμ. Το πρώτο promo δεν καταφέρνει να δικαιολογήσει την μεταφορά της κινηματογραφικής ιστορίας στην τηλεόραση, καθώς η σειρά του NBC δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το special.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τηλεοπτική σειρά του "Taken" αποτελεί το prequel της ιστορίας των κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάζοντας το παρελθόν του Bryan Mills, του χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Liam Neeson.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Alex Cary ("Homeland"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner-παραγωγού, ενω την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alex Graves ("Game Of Thrones", "Homeland", "Shameless").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα Bryan Mills βρίσκεται ο Clive Standen (Rollo - "Vikings"), ενώ στον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο βρίσκεται η Jennifer Beals ("Flashdance", "Proof"), η οποία θα υποδυθεί την Christina Hart, μια ανώτερη αξιωματούχο της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Irby ("True Detective"), Brooklyn Sudano ("11/23/63"), Gaius Charles ("Friday Night Lights"), Monique Gabriela Curnen ("Fast & Furious") και James Landry Hebert ("Gangster Squad").

Χρέη παραγωγού στη σειρά θα εκτελέσει και ο Luc Besson, ο οποίος υπήρξε ο σεναριογράφος και παραγωγός του κινηματογραφικού franchise.

Το τηλεοπτικό "Taken" θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στο NBC.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.