Πρώτο Promo Απο Το "Crisis In Six Scenes" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Crisis In Six Scenes", την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Woody Allen. Το promo εξελίσσεται σε ένα κουρείο, όπου ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας που υποδύεται ο ίδιος ο Allen, ζητά απο τον κουρέα να του δώσει το στύλ του James Dean. Μια σκηνή που διαθέτει το κλασσικό στύλ των ταινιών του δημιουργού.

"Το Crisis in Six Scenes είναι μια κωμωδία που εξελίσσεται στη δεκαετία του 60', μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η σειρά εστιάζει σε μια μικρομεσαία οικογένεια των προαστείων και την επίσκεψη ενός καλεσμένου που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπιτικό τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Woody Allen, ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Elaine May, Max Casella, Rachel Brosnahan, David Harbour, John Magaro, Michael Rapaport, Miley Cyrus, Margaret Ladd, Joy Behar, Christine Ebersole, Becky Ann Baker, Rebecca Schull και Lewis Black.

Αν και πλέον 80 χρόνων, ο ακούραστος Woody Allen κάνει το ντεπούτο στην τηλεόραση με μια σειρά έξι επεισοδίων, που πολλοί χαρακτήρισαν ως "αρπαχτή", ενώ ο ίδιος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στους Times του Los Angeles δήλωσε:

"Ηταν ένα καταστροφικό λάθος. Δεν ξέρω τι κάνω. Δυσκολεύομαι. Περιμένω ότι αυτή η σειρά θα είναι μια κοσμική ντροπή."

Το "Crisis In Six Scenes" μέσα απο το Amazon Prime στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.