Πρώτο Μεγάλο Trailer Απο Το "Jessica Jones"

0

Υστερα απο ένα καταιγισμό σύντομων teasers, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο, μεγάλης διάρκειας trailer απο το "Jessica Jones", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι εμπνευσμένη απο το σύμπαν της Marvel Comics.

"Η ιστορία εστιάζει στη Jessica Jones, μια σούπερ ηρωίδα που υποφέρει απο διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), κάτι που την οδηγεί στον να κρεμάσει το κοστούμι της και να ανοίξει ένα γραφείο ερευνών, μέσα απο το οποίο θα καταλήξει να βοηθά ανθρώπους και άλλους σούπερ ήρωες."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει ο δημιουργός του comic Brian Bendis και η Melissa Rosenberg ("Dexter"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρωταγωνιστούν οι Krysten Ritter David Tennant, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Erin Moriarty, Eka Darville, Susie Abromeit και Phil Cappadora.

Κρίνοντας απο το trailer και γενικότερα απο όλο το promo υλικό, μπορεί κανείς να διακρίνει οτι η νέα σειρά του Netflix ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του "Daredevil", με σκοτεινό και ενίοτε ακατάλληλο ύφος, ένα γεγονός που αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας, παρά την όχι και τόσο μεγάλη δημοφιλία της συγκεκριμένης ηρωίδας.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.