Πρώτη Ματιά: "The Missing" Season 2

0

Πρόκειται για την δεύτερη σαιζόν της εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς "The Missing" (διαβάστε την κριτική μας εδώ), που αν και ξεκίνησε με το φορμάτ της μίνι σειράς, η μεγάλη και απροσδόκητη επιτυχία της οδήγησε τα δίκτυα Starz και BBC στην δημιουργία μιας δεύτερης σαιζόν, με νέα ιστορία και νέους πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με την επίση πλοκή της δεύτερης σαιζόν:

"Το 2014, μια νεαρή Βρετανίδα σκοντάφτει στους δρόμους της Γερμανικής πόλης-γενέτειρα της και καταρρέει. Το όνομα της είναι Alice Webster και τα ίχνη της αγνοούνταν για 11 χρόνια. Η επιστροφή της Alice θα προκαλέσει ένα σεισμό στην μικρή κοινότητα. Αφηγούμενο σε δυο χρονικές περιόδους ανάμεσα στο 2014 και το σήμερα, ακολουθούμε την οικογένεια της Alice που εισέρχεται ξανά σε μια αναταραχή που απειλεί να τους διαλύσει. Οταν ο Γάλλος ντετέκτιβ Julien Baptiste (Tchéky Karyo), διασχίζει την Ευρώπη κυνηγώντας μια υπόθεση 12 χρόνων που δεν εγκατέλειψε ποτέ, αρχίζουμε να εξερευνούμε τη θολή ηθική και την συναισθηματική πολυπλοκότητα γύρω απο αυτό που συμβαίνει όταν το εξαφανισμένο παιδί που λαχταρούσες να εμφανιστεί, τελικά επιστρέφει."

Το σενάριο και της δεύτερης σαιζόν έχουν γράψει οι Harry Williams και Jack Williams, ενώ την σκηνοθεσία και των οκτώ επεισοδίων έχει αναλάβει ο Ben Chanan ("The Last Kingdom").

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς Harry & Jack Williams:

"Οταν γράφαμε την πρώτη σαιζόν, αρχίσαμε να συζητούμε για το πως θα ήταν η σειρά αν τελικά ο μικρός Oliver Hughes είχε βρεθεί. Η ιστορία της δεύτερης σαιζόν δημιουργήθηκε απο αυτήν τη συζήτηση. Είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος σε σχέση με την πρώτη ιστορία, μια εξερεύνηση της απώλειας, της ελευθερίας και του πώς το παρελθόν μπορεί να διαμορφώσει το παρόν με άπειρους τρόπους που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε απόλυτα. Η νέα ιστορία είναι μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ένα τόσο ταλαντούχο cast δίπλα στον Julien Baptiste, για την νέα υπόθεση."

Tchéky Karyo, David Morrissey, Keeley Hawes και Abigail Hardingham.

Tchéky Karyo, David Morrissey, Keeley Hawes και Abigail Hardingham.

Οσον αφορά το cast, απο την πρώτη σαιζόν επιστρέφει μόνο ο εξαιρετικός Tchéky Karyo ("The Patriot") στο ρόλο του Γάλλου ντετέκτιβ Julien Baptiste, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι David Morrissey ("The Walking Dead"), Keeley Hawes ("The Casual Vacancy") και Abigail Hardingham ("Nina Forever").

Αν και πρός το παρόν είναι άγνωστη η ημερομηνία της πρεμιέρας, η νέα ιστορία του "The Missing" φαίνεται να διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια εξίσου επιτυχημένη δεύτερη σαιζόν...

Δείτε το teaser της νέας σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.