Πρώτη Ματιά Στο "The Haunting of Hill House" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "The Haunting of Hill House", την τηλεοπτική μεταφορά της κλασικής ομώνυμης νουβέλας τρόμου του 1959, που έγραψε η Shirley Jackson και που θεωρείται ως μια απο τις καλύτερες ιστορίες φαντασμάτων του 20ου αιώνα.

"Ενας ερευνητής του μεταφυσικού προσκαλεί τρία πρόσωπα με προβληματικό παρελθόν σε μια φημολογούμενη στοιχειωμένη έπαυλη, με σκοπό την διεξαγωγή ενός πειράματος. Σύντομα οι συμμετέχοντες αρχίζουν και χάνουν τα λογικά τους."

Η διάσημη νουβέλα της Shirley Jackson εκδόθηκε το 1959 και έχει μεταφερθεί δυο φορές στον κινηματογράφο. Η πρώτη και καλύτερη μεταφορά έγινε το 1963 δια χειρός Robert Wise, ενώ η δεύτερη και αδιάφορη μεταοφορά έλαβε χώρα το 1999 απο τον σκηνοθέτη Jan de Bont και με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson και Catherine Zeta-Jones.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει αναλάβει ο Mike Flanagan ("Ouija: Origin of Evil", "Oculus", "Before I Wake"), ενώ την παραγωγή θα υλοποιήσουν οι Amblin TV του Steven Spielberg και η Paramount TV.

Πρωταγωνιστούν οι Carla Gugino ("Sin City"), Timothy Hutton ("The Dark Half"), Michiel Huisman ("Game of Thrones"), Oliver Jackson-Cohen ("Emerald City"), Elizabeth Reaser ("Ouija: Origin of Evil"), Kate Siegel ("Hush"), Henry Thomas ("Betrayal"), Lulu Wilson, Victoria Pedretti.

Η σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2018, μέσα απο το Netflix.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.