Πρώτη Ματιά Στον Πιλότο Του "Y: The Last Man" Του FX

0

Πρόκειται για το "Y: The Last Man", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Brian K. Vaughan και Pia Guerra, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 απο την Vertigo.

"Η ιστορία εστιάζει στον Yorick Brown, τον τελευταίο άνδρα επιζών στη Γή, ύστερα απο μια επιδημία που εξαφάνισε όλα τα θηλαστικά με το χρωμόσωμα Υ. Ο Yorick θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τον Ampersand, την αρσενική μαϊμού-κατοικίδιο που επίσης επέζησε της επιδημίας και με την βοήθεια της γιατρού Allison Mann και της πράκτορος Agent 355, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το 'κλειδί' που θα βοηθήσει στην επιβίωση της ανθρωπότητας."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Eliza Clark, η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Nina Jacobson, Brad Simpson και ο δημιουργός του comic Brian K. Vaughan.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Yorick Brown βρίσκεται ο Ben Schnetzer ("Snowden", "Warcraft"), στο ρόλο της μητέρας του βρίσκεται η Diane Lane ("Man of Steel"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Thirlby ("Goliath"), Juliana Canfield ("Succession"), Marin Ireland ("Sneaky Pete"), Ashley Romans ("NOS4A2"), Amber Tamblyn, Elliot Fletcher και Diana Bang ("Resident Alien") στο ρόλο της Doctor Allison Mann.
Αν και εφόσον ο πιλότος της σειράς στεφθεί με επιτυχία, τότε το δίκτυο FX θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σεζόν της σειράς, που μέχρι σήμερα έχει στελεχωθεί με αξιόλογα ονόματα.

Κρίνοντας πάντως απο τις πολύ αξιόλογες σειρές που έχει υλοποιήσει το FX τα τελευταία χρόνια ("Fargo", "Legion"), το "Y" διαθέτει αρκετά καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.