Πρώτη Ματιά Στον Πιλότο Του "Training Day"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του "Training Day", της πολύ αξιόλογης κινηματογραφικής ταινίας του Antoine Fuqua, που κυκλοφόρησε το 2001 με πρωταγωνιστές τους Ethan Hawke και Denzel Washington.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο σήμερα, 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας και εστιάζει στον έξυπνο, ιδεαλιστή, νεαρό Αφροαμερικανό αστυνομικό Kyle Craig, ο οποίος προάγεται σε μια ελίτ ομάδα της αστυνομίας του Los Angeles (LAPD). Εκεί ο Kyle θα συνεργαστεί με τον Frank Rourke, έναν βετεράνο και αμφίβολης ηθικής detective."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Will Beall ("Castle", "Gangster Squad"), την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Danny Cannon ("CSI: Crime Scene Investigation", "Gotham"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Barry Schindel ("Intelligence", "Castle"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Will Beall, Antoine Fuqua, Jerry Bruckheimer και Jonathan Littman.

Στο ρολό του νεαρού και φιλόδοξου αστυνομικού Kyle Craig βρίσκεται ο Justin Cornwell ("Chi-Raq"), ενώ στο ρόλο του διεφθαρμένου detective βρίσκεται ο Bill Paxton ("Twister", "Hatfields & McCoys"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Julie Benz ("Defiance"), Drew Van Acker ("Pretty Little Liars"), Katrina Law ("Spartacus", "Arrow"), Lex Scott Davis.

Η τηλεοπτική σειρά "Training Day" του CBS, έρχεται να προστεθεί σε ένα νέο κύμα που αφορά την μεταφορά κινηματογραφικών ταινιών στην τηλεόραση, όπως το "Leathal Weapon", το "Frequency" και το "Rush Hour"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.