Πρώτη Ματιά Στον Πιλότο Του "Lethal Weapon"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του "Lethal Weapon", του πολύ επιτυχημένου franchise δράσης που δημιούργησε ο Richard Donner, ("The Omen", "Superman I-II", "Scrooged") με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Danny Glover.

"Υστερα απο την απώλεια της γυναίκας του και του μωρού τους, ο Martin Riggs, ένας αστυνομικός του Texas και πρώην μέλος των Navy SEALS, αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει μια νέα αρχή. Μέλος της αστυνομίας του Los Angeles πλέον, ο Riggs θα συνεργαστεί με τον Detective Roger Murtaugh, ο όποιος έχοντας πρόσφατα υποστεί μια "ελαφριά" καρδιακή προσβολή, θα πρέπει να αποφεύγει το στρές."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Matthew Miller ("Chuck", "Forever"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο McG ("Supernatural", "Nikita"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Dan Lin και Jennifer Gwartz.

Στο ρόλο του Roger Murtaugh (Danny Glover) θα βρεθεί ο Damon Wayans ("The Last Boy Scout"), ενώ στο ρόλο του Martin Riggs (Mel Gibson) θα βρεθεί ο Clayne Crawford ("Rectify"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jordana Brewster ("Fast & Furious"), Kevin Rahm ("Mad Men") και Golden Brooks ("Blunt Talk").

Η τύχη του τηλεοπτικού "Lethal Weapon" που φαντάζει περισσότερο σαν μια κακή ιδέα, θα κριθεί απο την επιτυχία του πιλοτικού επεισοδίου, που θα υλοποιήσει η Warner Bros. Tv για το δίκτυο Fox...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.