Πρώτη Ματιά Στο "Vikings Valhalla" Του Netflix

0

Αν και το "Vikings", η πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του History ολοκληρώθηκε πριν από ένα περίπου μήνα, όλα δείχνουν πως οι φίλοι της σειράς δεν θα μείνουν για πολύ χωρίς υποκατάστατο, καθώς το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για την spinoff σειρά "Vikings Valhalla", που ετοιμάζει εδώ και ένα χρόνο. Μια σειρά που εξελίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα του original "Vikings".

"To Vikings: Valhalla ξεκινά στις αρχές του 11ου αιώνα και καταγράφει τις θρυλικές περιπέτειες μερικών από τους διάσημους Vikings που έζησαν ποτέ - Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και Norman King William the Conqueror. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες θα χαράξουν ένα μονοπάτι καθώς μάχονται για την επιβίωση σε έναν κόσμο που αλλάξει και εξελίσσεται διαρκώς."

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο Jeb Stuart ("The Fugitive", "Die Hard") ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Hirst ("The Tudors", "Camelot"), o δημιουργός του "Vikings".

Σύμφωνα με τον Michael Hirst:

"Έχουν ήδη γυρίσει την πρώτη σεζόν στην Ιρλανδία, πίσω στο ίδιο στούντιο και κάτω από απίστευτες συνθήκες. Νοίκιασαν ένα μεγάλο ξενοδοχείο για να έχουν σε καραντίνα όλους τους ηθοποιούς. Τους έκαναν τεστ δυο φορές την ημέρα. Ήταν ένα φοβερό επίτευγμα. Έχασαν μόλις τρεις μέρες. Έχω την επίβλεψη της ιστορίας, δεν την γράφω μόνος μου. Είμαι παραγωγός. Όμως ο Jeb Stuart, είναι φυσικά πιο πολύ σεναριογράφος της αγωνίας και της δράσης και αυτό φαίνεται. Έτσι, θα είναι διαφορετικό, αλλά και πραγματικά πολύ καλό, απ΄ότι έχω δει μέχρι σήμερα."

Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση των χαρακτήρων του "Vikings Valhalla".

Πρώτη Ματιά Στο "Vikings Valhalla" Του Netflix

Jóhannes Haukur Jóhannesson, Frida Gustavsson, Leo Suter, Caroline Henderson, Bradley Freegard.

 

Ο Αυστραλός Sam Corlett ("Chilling Adventures of Sabrina") υποδύεται τον Leif Eriksson:

"Ένας Greenlander, μεγαλωμένος στα πιο απομακρυσμένα όρια του γνωστού κόσμου, ο Leif κατάγεται από μια στενά ενωμένη οικογένεια και εμποτισμένη στα αρχαία παγανιστικά πιστεύω. Ένας θαρραλέος και σκληρός θαλασσοπόρος, ο Leif αποτελεί την εισαγωγή μας σε έναν Viking κόσμο που βρίσκεται στα πρόθυρα μιας βίαιης αλλαγής."

Η Σουηδέζα Frida Gustavsson ("The Witcher") υποδύεται την Freydis Eriksdotter:

"Φανατικά παγανίστρια, ατρόμητη και πεισματάρα, η Freydis είναι πιστή στους αρχαίους θεούς. Όπως και ο αδελφός της Leif, καταφθάνει στο Kattegat ως ξένη, αλλά σύντομα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις των αρχαίων τρόπων."

Ο Βρετανός Leo Suter ("Beecham House") υποδύεται τον Harald Sigurdsson:

"Γεννημένος μέσα στην αριστοκρατία των Vikings, ο Harald είναι ένας από τους τελευταίους Viking berserkers (άγριους πολεμιστές). Χαρισματικός, φιλόδοξος και γοητευτικός, είναι ικανός να ενώσει τους ακόλουθους του Odin και τους Χριστιανούς."

Ο Βρετανός Bradley Freegard ("Keeping Faith") υποδύεται τον Βασιλιά Canute:

"Ο Βασιλιάς της Δανίας. Ένας σοφός και αδίστακτος ηγέτης των Viking. Κρατά τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς του πιο κοντά. Οι φιλοδοξίες του θα καθορίσουν την πορεία της ιστορίας στον 11ο αιώνα και θα τον καταστήσουν ως μια καθοριστική φιγούρα της εποχής των Viking."

Ο Ισλανδός Jóhannes Haukur Jóhannesson ("Cursed") υποδύεται τον Olaf Haraldson:

"Ο Olaf είναι ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδελφός του Harald. Είναι σωματώδης και φιλόδοξος. Είναι ένας άγριος Viking που δεν συγχωρεί. Ο Olaf είναι Χριστιανός της Παλαιάς Διαθήκης."

Πρώτη Ματιά Στο "Vikings Valhalla" Του Netflix

David Oakes, Laura Berlin, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, Sam Corlett.

 
Η Γερμανίδα Laura Berlin ("Einstein") υποδύεται την Emma της Νορμανδίας:

"Η νεαρή, φιλόδοξη Emma της Νορμανδίας, είναι στην πλευρά των Νορμανδών, αλλά έχει αίμα Viking. Ικανή στην πολιτική και μια από τις πλούσιες γυναίκες της Ευρώπης."

Ο Βρετανός David Oakes ("The Borgias") υποδύεται τον Earl Godwin:

"Ο απόλυτος επιζών. Σύμβουλος του Βασιλιά της Αγγλίας. Γεννημένος στο περιθώριο της πολιτικής, η πονηριά του τον έχει βοηθήσει να αναδυθεί."

Η Σουηδέζα Caroline Henderson υποδύεται την Jarl Haakon:

"Μια σπουδαία πολεμίστρια και ανεκτική ηγέτης, η Haakon κυβερνά το Kattegat με σταθερό χέρι. Αν και παγανίστρια, έχει καταφέρει να διατηρήσει το Kattegat ανοικτό σε κάθε μορφή πίστης, σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Θα εξελιχθεί σε πανίσχυρη μέντορας της Freydis, που αναζητά τις συμβουλές της."

Η Σκωτσέζα Pollyanna McIntosh ("The Walking Dead") υποδύεται την Βασίλισσα Ælfgifu:

"Ραδιούργα και φιλόδοξη, η Βασίλισσα Ælfgifu της Δανίας έχει να παίξει ένα ρόλο στα πολιτικά παιχνίδια εξουσίας που εξελίσσονται στη Βόρεια Ευρώπη. Χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία την γοητεία της και την πονηριά της, καθώς προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδας της και προσπαθεί να διεκδικήσει μια θέση στο σχήμα εξουσίας του Βασιλιά Canute."

Ο Δανός Asbjørn Krogh Nissen ("Copenhagen") υποδύεται τον Jarl Kare:"

"Ένας εχθρός των παλαιών παγανιστικών τρόπων."

Η πρώτη σεζόν του "Vikings Valhalla" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στα τέλη του 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.