Πρώτη Ματιά Στο "Utopia" Του Amazon

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το HBO να διασκευάζει το "Utopia", με τον David Fincher ("Seven", "Fight Club") στο τιμόνι, τελικά το project ναυάγησε και το remake της τηλεοπτικής δραματικής σειράς που δημιούργησε ο Dennis Kelly, στο βρετανικό Channel 4, βρέθηκε "στον πάγο". Ευτυχώς για θαυμαστές της σειράς όμως, το Amazon έδωσε την λύση, καθώς ανέλαβε την υλοποίηση του project, διατηρώντας το υψηλό προφίλ και τον προϋπολογισμό. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το εγχείρημα βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει το casting.

"Η σειρά εστιάζει σε μια ομάδα φανατικών θαυμαστών μιας underground εικονογραφημένης νουβέλας, που ξαφνικά γίνονται και οι ίδιοι συμμέτοχοι στη σκοτεινή πλοκή της, όταν μαθαίνουν ότι ο συγγραφέας έχει ήδη γράψει και το δεύτερο μέρος της. Δυστυχώς όμως, το νέο χειρόγραφο είναι κάτι περισσότερο απο ένα απλό βιβλίο, και αυτοί που το αναζητούν μπλέκουν ξαφνικά σε ένα παιχνίδι συνομωσιών και συγκλονιστικών ανατροπών, την ώρα που το αληθινό νόημα του βιβλίου σταδιακά αποκαλύπτεται..."

Επικεφαλής στο νέο εγχείρημα είναι η Gillian Flynn ("Gone Girl", "Dark Places"), η οποία έχει γράψει το σενάριο και θα εκτελέσει χρέη showrunner και παραγωγού, μαζί με τον δημιουργό της original σειράς Dennis Kelly.

Σύμφωνα με την Gillian Flynn:

"Η σειρά του Dennis Kelly ήταν συναρπαστική και ο ίδιος υπήρξε πολύ γεναιόδωρος μαζί μου, καθώς μου επέτρεψε να 'παίξω' με τον κόσμο που δημιούργησε και να τον μετατρέψω στο δικό μου περίεργο άγριο μέρος.
Το Utopia εξερευνά σημαντικά θέματα, με μια σκοτεινή και στρεβλωμένη αφήγηση, μια σειρά τόσο επίκαιρη, σοκαριστική, αλλά και λίγο εξωπραγματική."

Όσον αφορά το casting, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jessica Hyde βρίσκεται η Sasha Lane ("American Honey"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rainn Wilson ("The Office"), Desmin Borges ("You’re the Worst"), Ashleigh LaThrop ("Fifty Shades of Grey"), Farrah Mackenzie ("Logan Lucky"), Christopher Denham ("Manhattan"), Dan Byrd ("Heroes"), Cory Michael Smith ("Gotham").

Η πρώτη σεζόν της σειράς που αποτελείται απο εννέα επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.