Πρώτη Ματιά Στο "The Wheel of Time" Του Amazon

0

Τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις νέες σειρές φαντασίας χαρακτηρίστηκαν ως το νέο "Game of Thrones", χωρίς βέβαια καμία να καταφέρει να δικαιολογήσει τις προσδοκίες. Μια από αυτές που ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει είναι και το "The Wheel of Time", η τηλεοπτική μεταφορά της best-selling σειράς βιβλίων φαντασίας του Robert Jordan.

"Το The Wheel of Time εξελίσσεται σε έναν αχανή, επικό κόσμο όπου η μαγεία υπάρχει, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο γυναίκες. Η ιστορία ακολουθεί την Moiraine, ενα μέλος την σκιώδους και με αρκετή δύναμη επιρροής οργάνωσης 'Aes Sedai', που ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι ανά τον κόσμο, με πέντε νέους άνδρες και γυναίκες. Το ενδιαφέρον της Moiraine για αυτά τα πέντε άτομα πηγάζει από την πεποίθηση της πως ένας απ΄αυτούς μπορεί να αποτελεί την μετενσάρκωση ενός απίστευτα ισχυρού προσώπου, που οι προφητείες αναφέρουν πως μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα."

Πρώτη Ματιά Στο "The Wheel of Time" Του Amazon

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Rafe Judkins ("Agents of S.H.I.E.L.D.", "Chuck") ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ τα δυο πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Uta Briesewitz ("Westworld").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Moiraine Damodred βρίσκεται η Rosamund Pike ("Gone Girl"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden, Daniel Henney, Michael McElhatton, Álvaro Morte, Hammed Animashaun, Barney Harris, Alexandre Willaume, Johann Myers, Jennifer Cheon, Priyanka Bose, Emmanuel Imani, David Sterne, Christopher Sciueref, Juliet Howland, Mandi Symonds, Abdul Salis, Stuart Graham, Taylor Napier, Lolita Chakrabarti, Michael Tuahinee, Pasha Bocarie, Jennifer Preston, Izuka Hoyle, Darren Clarke, Maria Doyle Kennedy, Kate Fleetwood, Narinder Samra, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Kae Alexander, Clare Perkins, Peter Franzen.

Πρώτη Ματιά Στο "The Wheel of Time" Του Amazon

Η σειρά βιβλίων φαντασίας του Robert Jordan που αποτελείται από 14 τόμους και ένα prequel, ξεκίνησε το 1990 με την έκδοση του "The Eye of the World" και ολοκληρώθηκε το 2013, με την έκδοση του "A Memory of Light", ένα βιβλίο που μαζί με τα δυο προηγούμενα ολοκλήρωσε ο Brandon Sanderson, καθώς ο Robert Jordan είχε αποβιώσει το 2007.

Πρώτη Ματιά Στο "The Wheel of Time" Του Amazon

Εμπνευσμένη από την ευρωπαϊκή και ασιατική μυθολογία, η ιστορία εστιάζει στην αναζήτηση του Δράκου Reborn, ο οποίος αποτελεί το κλειδί για την ένωση των δυνάμεων του καλού και την αποτροπή της ανόδου του The Dark One.

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια αντίτυπα, το "The Wheel of Time" αποτελεί μια λογική επένδυση για το Amazon, καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου η τηλεόραση και ο κινηματογράφος αντλούν την έμπνευση τους αποκλειστικά από τα comics και τις σειρές βιβλίων φαντασίας...

Το "The Wheel of Time", που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Amazon Studios και της Sony Pictures Television θα διατεθεί μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.