Πρώτη Ματιά Στο "The Umbrella Academy" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "The Umbrella Academy", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic που δημιούργησε ο Gerard Way και εικογράφησε ο Gabriel Bá.

"Η ιστορία ακολουθεί τα αποξενωμένα μέλη μιας δυσλειτουρικής οικογένειας σούπερ ηρώων, γνωστή και ως Umbrella Academy, που αποτελείται απο τους Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus και Number Five. Τα μέλη της οικογένειας εργάζονται μαζί για λύσουν το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του πατέρα τους, ενώ την ίδια ώρα απομακρύνονται ο ένας απο τον άλλο, εξαιτίας των διαφορετικών προσωπικοτήτων και ικανοτήτων που διαθέτει ο καθένας τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Slater ("The Exorcist"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Steve Blackman ("Fargo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg και Gerard Way.

Πρώτη Ματιά Στο "The Umbrella Academy" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page ("Inception", "X-Men: Days of Future Past"), Tom Hopper ("Black Sails"), David Castañeda ("Sicario: Day of the Soldado"), Emmy Raver-Lampman ("A Million Little Things"), Robert Sheehan ("Genius"), Aidan Gallagher ("Nicky, Ricky, Dicky & Dawn"), Cameron Britton ("Mindhunter"), Kate Walsh ("Fargo") και Mary J. Blige ("Mudbound").

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Cable Productions και της Dark Horse Entertainment, θα διατεθεί μέσα στο 2019 απο το Netflix.

Δείτε τα posters με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.