Πρώτη Ματιά Στο "The Stand"

0

Πρόκειται για το "The Stand", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης και διάσημης νουβέλας του Stephen King. Μια νουβέλα 800+ σελίδων που προβλημάτισε το Hollywood όσο λίγες, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την μεταφορά της να ξεκινά απο τον κινηματογράφο. Ενας σχεδιασμός που τελικά ναυάγησε, αφού πρώτα έγιναν αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες απο διάφορους σκηνοθέτες όπως οι David Yates, Scott Cooper και Paul Greengrass.

"Η ιστορία εξελίσσεται πρίν, κατά την διάρκεια και μετά απο μια παγκόσμια επιδημία που σκοτώνει το 99% του πληθυσμού της Γής. Νέοι σύμμαχοι και κοινότητες αναδύονται στην νέα εποχή, με πιο σημαντικές το ειρηνικό καταφύγιο της Mother Abigail και την πόλη της ανομίας που ηγείται ο δαιμονικός Randall Flagg."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Ben Cavell ("SEAL Team"), μαζί με τον
Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν οι James Marsden ("Westworld"), Whoopi Goldberg ("Ghost"), Amber Heard ("Aquaman"), Odessa Young ("A Million Little Pieces"), Henry Zaga ("The New Mutants"), Jovan Adepo ("The Leftovers"), Owen Teague ("Bloodline"), Brad William Henke ("Orange Is the New Black"), Daniel Sunjata ("Rescue Me") και ο Alexander Skarsgard ("Big Little Lies") στο ρόλο του κακού της υπόθεσης, The Man in Black/Randall Flagg.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η τηλεοπτική σειρά του "The Stand" θα διαθέτει και μια έκπληξη, καθώς ο Stephen King θα γράψει το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο, προσθέτοντας εναν νέο επίλογο στην ιστορία, με υλικό που δεν υπάρχει στη νουβέλα.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος που το 'The Stand' θα αποκτήσει μια νέα ζωή σε μια συναρπαστική νέα πλατφόρμα. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την μεταφορά είναι άνδρες και γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, τα σενάρια είναι δυναμίτης. Το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι κάτι αξιομνημόνευτο και συναρπαστικό. Πιστεύω πως θα ταξιδέψει τους θεατές κάπου μακριά και σε ενα κόσμο που ελπίζουν πως δεν υπάρξει ποτέ."

Η τηλεοπτική σειρά του "The Stand" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το CBS All Access, το 2020...

 

Πρώτη Ματιά Στο "The Stand"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.