Πρώτη Ματιά Στο "The Nevers" Του HBO

0

Πρόκειται για το "The Nevers", την νέα sci-fi σειρά του σκηνοθέτη Joss Wheedon ("The Avengers"), ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα απο τις σειρές "Dollhouse", "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Buffy the Vampire Slayer" και "Firefly".

Αν και η επίσημη πλοκή της σειράς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, η σειρά χαρακτηρίζεται σαν ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας, που εστιάζει σε μια ομάδα γυναικών της Βικτωριανής εποχής γνωστές και ως 'The Touched', που ξαφνικά βρίσκουν τους εαυτούς τους να διαθέτουν ασυνήθιστες δυνάμεις, αμείλικτους εχθρούς και μια αποστολή που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Όπως προαναφέραμε, ο Joss Wheedon εκτελεί χρέη σκηνοθέτη, παραγωγού, showrunner και σεναριογράφου, μαζί με τους Jane Espenson ("Buffy the Vampire Slayer") και Doug Petrie ("Daredevil").

Σύμφωνα με τον Joss Wheedon:

"Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Το 'The Nevers' είναι ίσως η πιο φιλόδοξη αφήγηση που έχω δημιουργήσει και δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη στέγη απο αυτή του HBO. Όχι μόνο είναι οι masters της κινηματογραφικής, επεισοδιακής αφήγησης, αλλά η άμεση κατανόηση της παράξενης & προσωπικής ιστορίας της σειράς, υπήρξε καταλυτική στην απόφαση μου.πραγματικά με συγκίνησε. Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που δημιούργησα έναν εντελώς νέο μυθοπλαστικό κόσμο και η ομάδα του HBO, μου προσέφερε όχι μόνο μεγάλη κλίμακα, εμπειρία και πρεστίζ, αλλά και μια παθιασμένη συνεργασία."

Όσον αφορά το cast, η Laura Donnelly ("Outlander") θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της Amalia True, μια απερισκέπτη, παρορμητική και συναισθηματικά πληγωμένη ηρωίδα της εποχής της. Μια απειλή για την ανιαρή Βικτωριακή κοινωνία, έτοιμη να πεθάνει για τον σκοπό της και να σκοτώσει για ενα ποτό.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Williams ("Manhattan"), James Norton ("McMafia"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Ann Skelly ("Vikings"), Ben Chaplin ("The Thin Red Line"), Pip Torrens ("The Crown"), Amy Manson ("Being Human"), Nick Frost ("The World's End"), Eleanor Tomlinson ("The White Queen"), Denis O’Hare ("Big Little Lies"), Rochelle Neil, Zackary Momoh.

Η πρώτη σεζόν του "The Nevers" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.