Πρώτη Ματιά Στο "The Little Drummer Girl"

0

Πρόκειται για το "The Little Drummer Girl", την νέα μίνι σειρά του AMC που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του John Le Carré ("A Most Wanted Man", "Tinker Tailor Soldier Spy", "The Night Manager").

"Η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός Charlie (Pugh), γνωρίζει έναν γοητευτικό και μυστηριώδη ξένο κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, όμως πολύ σύντομα καταλαβαίνει πως οι προθέσεις του δεν είναι καθόλου ρομαντικές. Αυτός ο άνδρας είναι ο Becker (Skarsgård), ένας Ισραηλινός πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, που θα την μπλέξει σε μια πολύπλοκη και επικίνδυνη ιστορία, που εξελίσσεται με την ίδια να πρωταγωνιστεί στο ρόλο της ζωής της, στο 'θέατρο του αληθινού'. Αν και η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 70', παραμένει σύγχρονη καθώς υφαίνει μια δυναμική και συναρπαστική ιστορία κατασκοπείας, διεθνούς ίντριγκας, αγάπης και προδοσίας."

Πρώτη Ματιά Στο "The Little Drummer Girl"

Στη σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων βρίσκεται ο Chan-wook Park ("Oldboy", "The Handmaiden"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Michael Lesslie ("Assassin's Creed", "Macbeth") και Claire Wilson ("Partners in Crime").

Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh ("Lady Macbeth"), Michael Shannon ("The Shape of Water"), Alexander Skarsgård ("Tarzan"), Clare Holman, Kate Sumpter, Charles Dance, Simona Brown, Max Irons.

Πρώτη Ματιά Στο "The Little Drummer Girl"

Υστερα απο το "The Night Manager", το δίκτυο AMC εισέρχεται και πάλι στον κόσμο του John Le Carré, με μια νέα μίνι σειρά, που εκ πρώτης όψεως φαντάζει ενδιαφέρουσα.

Το "The Little Drummer Girl" θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 19 Νοεμβρίου με διπλό επεισόδιο, ενω τα άλλα 4 (2+2) θα προβληθούν στις 20 και 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.