Πρώτη Ματιά Στο "The Haunting of Bly Manor"

0

Ύστερα από το εξαιρετικό "The Haunting of Hill House", η ίδια δημιουργική ομάδα επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της ανθολογίας τρόμου του Netflix, που έχει τον τίτλο "The Haunting of Bly Manor". Μια νέα σειρά, με νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, που είναι βασισμένη στο "The Turn of the Screw", την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898.

"Η ιστορία που εξελίσσεται μεσα στην δεκαετία του 80', ακολουθεί μια νεαρή γκουβερνάντα που προσλαμβάνεται από έναν άνδρα για την φροντίδα της ανιψιάς και του ανιψιού του, των οποίων έχει πλέον την επιμέλεια. Καθώς η νταντά φτάνει στην οικογενειακή εξοχική έπαυλη, αρχίζει να βλέπει οντότητες που στοιχειώνουν το μέρος."

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν βρίσκονται και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix, που εκτός από το "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Πρωταγωνιστούν οι Benjamin Evan Ainsworth, Amelia Bea Smith, T’Nia Miller, Tahirah Sharif, Amelia Eve, Rahul Kohli και τέσσερα μέλη από το cast του "The Haunting of Hill House", οι Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti και Oliver Jackson-Cohen, σε νέους ρόλους, καθώς η νέα σειρά δεν συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Mike Flanagan:

"Σίγουρα προσφέρει ένα νέο τρόπο για να αφηγηθείς μια ιστορία αγάπης και υπάρχουν τρεις χαρακτήρες που βρίσκονται στην καρδιά της ιστορίας σε αυτή τη σεζόν. Όλοι έχουν το σκοτάδι γύρω τους. Και μέχρι το τέλος, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις την τραγωδία από το ρομάντζο. Αυτή η αίσθηση της ρομαντικής επιθυμίας για κάποιον που σήμαινε τόσα πολλά για εμάς - άλλα δυστυχώς χάθηκε - αποτελεί την καρδιά κάθε ιστορίας στοιχειώματος."

Ενώ σύμφωνα με τον σεναριογράφο Trevor Macy:

"Η διαδικασία είναι ίδια, είναι ένα λογοτεχνικό remix. Θέλεις να αναβαθμίσεις την ιστορία, να βρεις το όποιο πρόσφορο έδαφος για να ανυψώσεις τον χαρακτήρα από το βιβλίο, αλλά προφανώς πήραμε την πρωτοβουλία να το προσαρμόσουμε σε ενα πιο μοντέρνο σκηνικό."

Με την ίδια δημιουργική ομάδα και με μια ενδιαφέρουσα ιστορία, η δεύτερη σεζόν της ανθολογίας τρόμου του Netflix αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα με την πρώτη.

Το "The Haunting of Bly Manor" θα διατεθεί μέσα από το Netflix μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε τις εικόνες απο το Vanity Fair

 

Πρώτη Ματιά Στο "The Haunting of Bly Manor"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.