Πρώτη Ματιά Στο "The Boys" Του Amazon

0

Η προσπάθεια αξιοποίησης του comic "The Boys" των Garth Ennis και Darick Robertson, συνάντησε τα τελευταία χρόνια πολλά εμπόδια και αρκετές κλειστές πόρτες. Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το comic να μεταφέρεται στον κινηματογράφο με σκηνοθέτη τον Adam McKay ("Step Brothers", "The Big Short"), όμως το μεγάλο budget και ο ακατάλληλος τόνος αποθάρρυνε τα στούντιο. Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν το project να μεταφερθεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο δίκτυο Cinemax, όμως και εκεί το εγχείρημα δεν στέριωσε, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι "ορφανό". Και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά η λύση ήρθε απο μια υπηρεσία streaming, αυτή του Amazon.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά παρουσιάζουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και σαν οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Πρώτη Ματιά Στο "The Boys" Του Amazon

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural", που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και Goldberg.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Antony Starr ("American Gothic") θα υποδυθεί τον Homelander, τον ηγέτη της ομάδας σούπερ ηρώων "The Seven", η Dominique McElligott ("The Last Tycoon"), θα υποδυθεί την Βασίλισσα Maeve, ενώ o Jessie T. Usher ("Survivor’s Remorse") έχει αναλάβει το ρόλο του A-Train. O Chace Crawford ("Gossip Girl") έχει αναλάβει το ρόλο του "The Deep", o Nathan Mitchell ("iZombie") θα υποδυθεί τον Black Noir, ενώ η Erin Moriarty ("Blood Father") θα υποδυθεί την Annie January/Starlight.

Το σκοτεινό και ιδιαίτερα βίαιο "The Boys", αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 απο την πλατφόρμα του Amazon....

 

Πρώτη Ματιά Στο "The Boys" Του Amazon

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.