Πρώτη Ματιά Στο "Star Trek: Discovery"

0

Πρόκειται για το "Star Trek: Discovery", την νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Star Trek", που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά απο 12 χρόνια.

"Η ιστορία εξελίσσεται 10 χρόνια πρίν απο τα γεγονότα της αυθεντικής σειράς και παρουσιάζει για πρώτη φορά την εποχή που διαμόρφωσε την ιστορία της Ομοσπονδίας. Η Πρώτη Αξιωματικός Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) ανακαλύπτει νέα σκάφη, κόσμους και κακούς, καθώς η απειλή του πολέμου αιωρείται."

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο σκηνοθέτης Nicholas Meyer ("Star Trek II: The Wrath of Khan and Star Trek VI: The Undiscovered Country"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Rod Roddenberry, τον γιό του δημιουργού της original σειράς, Gene Roddenberry. Στην θέση των showrunners βρίσκονται οι Gretchen J. Berg και Aaron Harberts, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies", "Hannibal"), ο οποίος αποχώρησε λόγο των υποχρεώσεων του στην τηλεοπτική σειρά "American Gods".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Α' αξιωματικού Michael Burnham, βρίσκεται η Sonequa Martin-Green ("The Walking Dead"), ενώ η Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), υποδύεται την Captain Philippa Georgiou.

Πρώτη Ματιά Στο "Star Trek: Discovery"

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jason Isaacs ("Dig"), Shazad Latif ("Penny Dreadful"), Rekha Sharma ("The 100"), Kenneth Mitchell ("Jericho"), Damon Runyan ("Supernatural"), Terry Serpico, Maulik Pancholy, Mary Wiseman, Sam Vartholomeos, Rainn Wilson, James Frain, Anthony Rapp, Chris Obi, Mary Chieffo και Doug Jones.

Αν και η παραγωγή της σειράς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, η αποχώρηση του Bryan Fuller και τα προβλήματα στη παραγωγή, δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά και αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "Star Trek: Discovery" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.