Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

0

Αν και όλοι περιμένουμε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του "The Witcher", αντί αυτού το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από το "Shadow and Bone", τη νέα σειρά φαντασίας που η υπηρεσία streaming ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό. Βασισμένη στη σειρά βιβλίων "Grishaverse" της Leigh Bardugo, η νέα σειρά αναμένεται να διαθέτει μεγάλη κλίμακα και υψηλό budget.

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

"Το 'Shadow and Bone' μας βρίσκει σε έναν πολεμοδαρμένο κόσμο, όπου η ταπεινή στρατιώτης και ορφανή Alina Starkov έχει μόλις εξαπολύσει μια εξωπραγματική δύναμη, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ελευθερία της χώρας της. Με την τερατώδη απειλή του Shadow Fold να παραμονεύει, η Alina βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε όλα όσα γνωρίζει και την εκπαίδευση της μαζί με έναν ελίτ στρατό μαγικών στρατιωτών γνωστών και ως Grisha.
Όμως, καθώς πασχίζει να βελτιώσει την δύναμη της, ανακαλύπτει πως οι σύμμαχοι και οι εχθροί μπορούν να είναι ένα και το αυτό και πως τίποτα σε αυτόν τον πλούσιο κόσμο δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπάρχουν επικίνδυνες δυνάμεις εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας χαρισματικών εγκληματιών και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει."

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Eric Heisserer ("Arrival", "Lights Out"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με την συγγραφέα Leigh Bardugo και τους Lee Toland Krieger, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen και Josh Barry.

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

Σύμφωνα με τον Eric Heisserer, τον σεναριογράφο και showrunner της σειράς:

"Αυτές οι εικόνες προσφέρουν μια ματιά στον εκτενή και ανάγλυφο κόσμο που δημιούργησε στα βιβλία της η Leigh Bardugo. Δουλέψαμε ακούραστα για να δημιουργήσουμε έναν οικείο κόσμο για τα μυθοπλαστικά μέρη του Ketterdam και του Ravka, επινοώντας γλώσσες, στολές, νομίσματα και καλλιτεχνικές επιλογές στο set design και τα κοστούμια. Εισέρχεστε στο Grishaverse όταν διαβάζετε και ελπίζουμε πως τόσο οι νέοι όσοι και οι παλαιότεροι θαυμαστές, θα νιώσουν το ίδιο συναίσθημα όταν θα δουν το show. Η σειρά έχει έναν απίστευτα παθιασμένο πυρήνα θαυμαστών και ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να ανακαλύψουν την μαγεία του 'Grishaverse'."

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Alina Starkov βρίσκεται η Jessie Mei Li ("All About Eve"), ο Ben Barnes ("The Punisher") υποδύεται τον Darkling/Στρατηγό Kirigan, ο Kit Young ("A Midsummer Night's Dream") βρίσκεται στο ρόλο του Jesper Fahey, η Amita Suman ("The Outpost") υποδύεται την Inej Ghafa, ο Freddy Carter ("Pennyworth") βρίσκεται στο ρόλο του Kaz Brekker, η Danielle Galligan ("Game of Thrones") υποδύεται την Nina Zenik, ο Calahan Skogman τον Matthais, ενώ ο Archie Renaux ("Gold Digger") υποδύεται τον Malyen Oretsev.

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

Σύμφωνα με την συγγραφέα Leigh Bardugo:

"Το 'Shadow and Bone' εξελίσσεται σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο φαντασίας. Σκεφτείτε την Αυτοκρατορική Ρωσία και όχι την Μεσαιωνική Αγγλία, επαναληπτικά τουφέκια και όχι μεγάλα σπαθιά. Είναι μια ιστορία για τους ανθρώπους που ποτέ δεν υπολόγισε κανείς, αλλά απέδειξαν την αξία τους. Και είναι απίστευτο να βλέπεις αυτή την ιστορία να παίρνει σάρκα και οστά με αυτή την επική κλίμακα, τις μάχες, την μαγεία, αλλά και τις σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες. Αυτές οι εικόνες δίνουν μια πολύ μικρή γεύση από αυτά που έρχονται. Μια χαρτογράφος με ένα απίστευτο χάρισμα, οι άνθρωποι που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν, ο ανιχνευτής που θα κάνει το παν για να την προστατέψει και η ομάδα των κακοποιών και ληστών που θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα σε όλους."

Πρώτη Ματιά Στο "Shadow and Bone" Του Netflix

Η πρώτη σεζόν του "Shadow and Bone" που αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια, θα διατεθεί από το Netflix στις 23 Απριλίου...

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.