Πρώτη Ματιά Στο Reboot Του "Amazing Stories"

0

Ύστερα απο πολλά χρόνια συζητήσεων και αλλαγών στους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, το "Amazing Stories" επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα απο το Apple Tv+.

Η ανθολογία τρόμου-φαντασίας που δημιούργησε ο Steven Spielberg προβλήθηκε στο NBC απο το 1985 μέχρι και το 1987, αποτελούμενο απο 45 επεισόδια που απέφεραν 12 υποψηφιότητες και 5 βραβεία Emmy. Στην σκηνοθεσία των επεισοδίων βρέθηκαν μερικοί απο τους κορυφαίους σκηνοθέτες του Hollywood όπως οι Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Brad Bird, Joe Dante, Irvin Kershner, Clint Eastwood και Peter Hyams.

Αν και η ανθολογία τρόμου δεν γνώρισε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, η ποιότητα της κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθιστώντας την μια απο τις τις καλύτερες του είδους, μαζί με το κορυφαίο "Twilight Zone".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Apple Tv+:

"Μια νέα εκδοχή της original ανθολογίας ιστοριών, όπου το κάθε επεισόδιο του Amazing Stories θα μεταφέρει το κοινό σε θαυμαστούς κόσμους, μέσα απο τον φακό των πιο ευφάνταστων δημιουργών, σκηνοθετών και σεναριογράφων του σήμερα."

Πρώτη Ματιά Στο Reboot Του "Amazing Stories"

Στη θέση των showrunners της σειράς βρίσκονται οι Eddy Kitsis ("Lost") και Adam Horowitz ("TRON: Legacy"), οι οποίοι αντικατέστησαν τον Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies", "Hannibal"), ο οποίος αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών. Οι Kitsis και Horowitz θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Steven Spielberg.

Όσον αφορά τους σκηνοθέτες, η λίστα αποτελείται απο τους Mark Mylod, Chris Long, Susana Fogel, Michael Dinner και Sylvain White.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς θα διατεθούν στις 6 Μαρτίου, ενώ το πρώτο θα έχει τον τίτλο "The Rift". Στη σκηνοθεσία του "The Rift" βρίσκεται ο Mark Mylod ("Game of Thrones"), ενώ το cast αποτελείται απο τους Kerry Bishe ("Halt & Catch Fire"), Edward Burns ("Public Morals"), Austin Stowell, Juliana Canfield, Whitney Coleman και Trisha Mashburn.

Σύμφωνα με το Apple Tv+, μέσα στην πρώτη σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν και οι Victoria Pedretti ("The Haunting of Hill House"), Josh Holloway ("Lost"), Dylan O’Brien ("The Maze Runner"), Sasha Alexander ("Shameless") και ο Robert Forster ("Jackie Brown").

Το reboot του "Amazing Stories" που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερο απο αυτό του "Twilight Zone", θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.