Πρώτη Ματιά Στο "Raised by Wolves" Του Ridley Scott

0

Πρόκειται για το "Raised by Wolves" την νέα τηλεοπτική σειρά του Ridley Scott. Αν και ο αρχικός σχεδιασμό ήθελε την sci-fi σειρά να καταλήγει στο TNT, τελικά η σειρά αποκτήθηκε απο το HBO Max (περισσότερες πληροφορίες εδώ) την νέα υπηρεσία streaming της Warner Media.

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο ανδροειδή που έχουν αναλάβει την αποστολή να αναθρέψουν παιδιά ανθρώπων σε ένα μυστηριώδη και παρθένο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων απειλείται με τον διχασμό απο τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή θα μάθουν πως ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή."

Σεναριογράφος και showrunner της σειράς είναι ο Aaron Guzikowski ("Prisoners"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott ("Alien", "Gladiator"), David W. Zucker ("The Man in the High Castle"), Jordan Sheehan ("The Terror"), Adam Kolbrenner ("Prisoners") και την Robyn Meisinger.

Εκτός απο την παραγωγή, ο Ridley Scott έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της σειράς, επιστρέφοντας στην τηλεοπτική σκηνοθεσία ύστερα απο σχεδόν πενήντα χρόνια.

Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel ("Vikings"), Amanda Collin ("A Conspiracy of Faith"), Abubakar Salim ("Jamestown"), Winta McGrath ("Aloft"), Matias Varela ("Narcos"), Aasiya Shah ("Call the Midwife"), Niamh Algar ("The Virtues"), Felix Jamieson ("Game of Thrones"), Ethan Hazzard ("Damned"), Jordan Loughran ("Emerald City"), Ivy Wong ("Star Wars: Rogue One").

Σύμφωνα με τον Ridley Scott:

"Πάντα αναζητώ νέα όρια στο είδος του sci-fi και ανακάλυψα κάτι το αυθεντικό στο 'Raised by Wolves', έναν ξεχωριστό και φανταστικό κόσμο, γεμάτο με χαρακτήρες που πασχίζουν με υπαρξιακά ερωτήματα: Τι μας κάνει ανθρώπους? Τι συνιστά μια οικογένεια? Και τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να αρχίσουμε απο την αρχή και να διαγράψουμε τον χαμό που προκαλέσαμε στον πλανήτη? Θα επιβιώναμε? Θα τα καταφέρναμε καλύτερα?"

Τα τελευταία χρόνια ο Ridley Scott έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης, με υψηλού προφίλ σειρές ("The Man in the High Castle", "Taboo", "The Terror"), που συνήθως διαθέτουν μια ιδιαίτερη πλοκή και περίεργους χαρακτήρες, κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και με το "Raised by Wolves", που φαίνεται να κινείται μέσα στην comfort zone του ταλαντούχου σκηνοθέτη-παραγωγού.

Το "Raised by Wolves" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μαϊο του 2020, μέσα απο το ΗΒΟ Max...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.