Πρώτη Ματιά Στο Πιλότο Του "MacGyver"

0

Πρόκειται για την νέα έκδοση του "MacGyver", της τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία απο το δίκτυο ABC απο το 1985 εως το 1992, με πρωταγωνιστή τον Richard Dean Anderson.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το reboot θα ακολουθεί τον 20+ MacGyver καθώς στρατολογείται απο μια μυστική οργάνωση, εκεί όπου θα χρησιμοποιήσει την ικανότητα του να λύνει προβλήματα με αντισυμβατικούς τρόπους, με σκοπό την απότρεψη καταστροφών πρίν αυτές συμβούν.

Το σενάριο του πιλότου έχουν γράψει οι Paul Downs Colaizzo και Brett Mahoney ("CSI: Miami"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Von Ancken ("Californication"), ο οποίος αντικατέστησε τον James Wan (Insidious, Furious 7) που θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μαζί με τον παραγωγό της original σειράς Henry Winkler.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του νεαρού MacGyver βρίσκεται ο 26χρονος Lucas Till ("X-Men: First Class", "X-Men: Days of Future Past"), ενώ στον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο θα βρεθεί η Addison Timlin ("Califorication"), η οποία θα υποδυθεί την Mickey, μια προγραμματίστρια εφαρμογών με προοδευτικές πολιτικές απόψεις και έντονο ενδιαφέρον για τον MacGyver.

Πρωτια ματια στον πιλοτο του Macgyver

Lucas Till, Addison Timlin, Michelle Krusiec, George Eads.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Krusiec ("Hawaii Five-0"), George Eads ("CSI: Crime Scene Investigation") και Joshua Boone ("Law & Order: Special Victims Unit").

Με νεανικό cast και υπόθεση προσαρμοσμένη στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας, το νέο "MacGyver" του CBS αναμένεται σαν ένα ανάλαφρο hitech-θρίλερ με πολύ λίγες ομοιότητες με την ευρηματική και πρακτική σειρά των 80's...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.