Πρώτη Ματιά Στο "NOS4A2" Του AMC

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του "NOS4A2", της bestselling νουβέλας του Joe Hill ("Locke & Key"), που κυκλοφόρησε το 2013.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Stephen King, o Joe Hill έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο συγγραφέα με πολύ αξιόλογες νουβέλες όπως το "Heart-Shaped Box", το "Horns" που μεταφέρθηκε στο σινεμά το 2013 απο τον Alexandre Aja και το comic "Locke & Key", που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε μια ανεπιτυχή διαδικασία μεταφοράς είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο.

Πρώτη Ματιά Στο

""Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Charlie Manx, ενός σαγηνευτικού αθάνατου, που τρέφεται με τις ψυχές παιδιών και ότι απομένει απο αυτά, τα αποθηκεύει στην Christmasland, ένα διεστραμμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό της φαντασίας του Manx, εκεί όπου κάθε ημέρα είναι Χριστούγεννα και που η δυστυχία απαγορεύεται απο τον νόμο. Ο Manx θα δεί τον κόσμο του να απειλείται, όταν μια νεαρή γυναίκα στη Νέα Αγγλία θα ανακαλύψει πως διαθέτει ενα επικίνδυνο χάρισμα."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Jami O’Brien ("Fear The Walking Dead", "Hell On Wheels"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρώτη Ματιά Στο "NOS4A2" Του AMC

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Zachary Quinto ("Star Trek"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ashleigh Cummings ("Westside"), Ebon Moss-Bachrach ("The Punisher"), Ólafur Darri Ólafsson, Darby Camp, Rarmian Newton, Asher Miles Fallica, Dalton Harrod, Andresito Germosen De La Cruz.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της AMC Studios και της Tornante Television του Michael Eisner, θα κάνει πρεμιέρα μέσα το καλοκαίρι...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.