Πρώτη Ματιά Στο "My Brilliant Friend" Του HBO

0

Το δίκτυο HBO κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες απο το "My Brilliant Friend", την τηλεοπτική limited σειρά που είναι βασισμένη στο bestselling βιβλίο της Elena Ferrante.

"Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία της Elena Greco, μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναζητά την Raffaella Cerullo, την επί δεκαετίες φίλη της που φαίνεται να έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνη. Η Elena ξεκινά να γράφει την ιστορία της φιλίας τους, που ξεκίνησε το 1950 στο σχολείο και συνεχίστηκε για περισσότερα απο 60 χρόνια. Η ιστορία της Elena εξελίσσεται σε μια συναρπαστική αλλά και επικίνδυνη Νάπολη και προσπαθεί να συλλάβει την ιδιοφυή φίλη και χειρότερη εχθρό της."

Πρώτη Ματιά Στο "My Brilliant Friend" Του HBO

Το σενάριο της Ιταλόφωνης σειράς έχουν γράψει οι Francesco Piccolo, Laura Paolucci και Saverio Costanzo ("In Treatment"), βασισμένοι στην ιστορία της Elena Ferrante, ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει η Jennifer Schuur ("Hannibal").

Πρωταγωνιστούν οι Margherita Mazzucco, Gaia Girace, Elisa Del Genio και Ludovica Nasti.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων που αποτελεί μια συμπαραγωγή των HBO, RAI Fiction και Timvision, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.